top of page
landschap.JPG

WERKWIJZE

Karel de Graaf Bourgogne-Agenturen is gespecialiseerd in bourgognes. Wij verkopen rechtstreeks vanaf de producent (die ook factureert) en uitsluitend aan importeurs. Wij hebben dan ook geen voorraden.

 

We werken zowel voor de producent als voor de importeur. Voor de boeren gaan we op zoek naar importeurs. Daarnaast kunnen importeurs bij ons terecht voor specifieke wijnen of wijnen uit een bepaald gebied. Ons streven is om een langdurige relatie tot stand te brengen tussen beide partijen. Door het grote aantal producenten waar we mee werken en het omvangrijke aanbod aan verschillende wijnen, hebben we geen prijscourant. Geef je wensen aan ons door, dan zorgen we voor een passend aanbod.

Om onze kennis van het gebied bij te houden, de ontwikkelingen te volgen en de laatste nieuwtjes te horen, zijn we meerdere malen per jaar in de Bourgogne te vinden. Tijdens deze bezoeken gaan we langs bij de boeren en proeven we de wijnen in verschillende stadia. Uiteraard delen we deze informatie graag! Binnenkort kun je de laatste updates vinden op onze blog.

 

Wil je meer weten over de producenten waar we mee werken? Of ben je benieuwd bij welke importeur je terecht kunt voor een bepaalde wijn? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

 

Ook verzorgen we onderwijs over de Bourgogne. Uiteraard begeleid door een proeverij van een mooie selectie wijnen.

bottom of page